om oss

Lär känna VÄSK.EXPERTEN

Välkommen till VÄSK.EXPERTEN, där vi strävar efter att göra skol- och fritidslivet enklare och roligare för både barn och föräldrar. Vi vet att varje detalj räknas när det kommer till ditt barns välbefinnande, och det är därför vi är här.

handla nu

Vår Historia

EN SIMPEL IDÉ

Vi startade vår verksamhet med en enkel idé: att erbjuda högkvalitativa, hållbara och funktionella produkter som gör livet bättre för familjer. Sedan dess har vi vuxit, men vår kärnfilosofi har förblivit densamma.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att erbjuda produkter och resurser som stödjer föräldrar och barn i deras dagliga liv. Vi fokuserar på kvalitet, komfort och funktionalitet i allt vi gör.

Varför Välja Oss?

Kvalitet och Hållbarhet
Vi är stolta över att erbjuda produkter som är både högkvalitativa och hållbara, designade för att hålla i längden.

Kundfokus
Vi sätter alltid kunden i centrum och strävar efter att erbjuda en exceptionell kundserviceupplevelse.

Expertis och Kunskap
Vår blogg och andra resurser är fyllda med experttips och råd för att hjälpa dig och ditt barn att trivas i skolan och på fritiden.
Träffa Vårt Team
Vi är ett engagerat team av föräldrar, pedagoger och experter som brinner för att göra en positiv inverkan.

Handla nu
Fantastisk Ryggsäck för Min Dotter!
— Sofia, Malmö
"Jag hade några frågor om leveransen och fick snabbt och professionellt svar från kundtjänsten. Produkterna var också av hög kvalitet. Rekommenderas starkt!"
Hög Kvalitet och Snabb Leverans
— Anna, Göteborg
"Jag beställde en sportväska och några skolmaterial, och allt kom inom några dagar. Kvaliteten på produkterna är utmärkt, och min son älskar sin nya sportväska. Kommer definitivt att handla här igen!"
Bra val för tekniska tillbehör
— Linda, Linköping
"Köpte ett laptopfodral och några andra tekniska tillbehör till min dotter. Allt var av hög kvalitet och passade perfekt. Mycket nöjd!"
Utmärkt Kundservice
— Erik, Stockholm
"Jag hade några frågor om leveransen och fick snabbt och professionellt svar från kundtjänsten. Produkterna var också av hög kvalitet. Rekommenderas starkt!"
Informativ Blogg
— Markus, Uppsala
"Jag älskar bloggen! Så många användbara tips och råd för oss föräldrar. Det är uppenbart att Väsk experten bryr sig om mer än bara att sälja produkter."
Perfekt Balans Mellan Stil och Funktionalitet
//  Co-President, Corporate Store
"Jag har letat efter en ryggsäck till min son som är både praktisk och snygg. Jag hittade den perfekta matchen på väskexperten. Den har tillräckligt med utrymme för alla hans skolböcker och en separat ficka för hans surfplatta. Plus, han älskar designen! Ett stort tack till er för att göra skolstarten lite enklare!"

Vanligt ställda frågor

Vilka typer av ryggsäckar erbjuder ni för barn?
Vi erbjuder en mängd olika ryggsäckar för barn, inklusive temaryggsäckar, sportryggsäckar, skolryggsäckar och mer. Alla våra ryggsäckar är designade med barn i åtanke, både när det gäller komfort och stil.
Kan jag beställa en ryggsäck med personlig brodering?
Absolut! Vi erbjuder personlig brodering på utvalda modeller. Du kan lägga till ditt barns namn eller initialer för en extra speciell touch.
Vilka betalningsmetoder accepterar ni?
Vi accepterar de flesta större kreditkort, PayPal, och andra populära betalningsmetoder. All betalningsinformation är säkert krypterad för din säkerhet.
Är era ryggsäckar anpassade för barns ryggar?
Ja, alla våra ryggsäckar är ergonomiskt designade för att passa barns ryggar och fördela vikten jämnt, vilket minskar belastningen på deras axlar och rygg.
Hur tar jag hand om ryggsäcken för att den ska hålla länge?
Vi rekommenderar handtvätt för de flesta av våra ryggsäckar. Följ alltid tvättråden på etiketten för bästa resultat.
Hur lång tid tar leveransen?
Nunc ac arcu erat. In volutpat ornare massa non condimentum. Praesent lacinia interdum mi sit amet volutpat. Integer suscipit orci vel fringilla hendrerit.
Fler Frågor
offer

Få 10% på ditt första köp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt